top of page

De eerste "mobiele" studio fotoshoot aan huis is een feit.


Twee weken terug heb ik een eerste fotoshoot aan huis gedaan voor twee witte herders. De opdracht? Het vast leggen van snoepjes vangen.


Als eerst moesten er wat meubels aan de kant worden gezet voordat ik mijn setting kun opbouwen. Mijn studio setting bestaat uit een frame, doek en flits apparatuur, Belangrijk om te weten is, dat er in de breedte minimaal +/- 3meter ruimte moet zijn i.v.m. de breedte van mijn doek en frame. de diepte is over het algemeen 3 meter die ik nodig heb. Zo blijft er voor mij ook nog speling om belichting aan te passen voor de foto. Na het opbouwen van de hele setting en het instelling van mijn apparatuur hebben de honden even kunnen wennen aan hoe alles staat. (ook tijdens het opbouwen). En toen begon het leuke gedeelte!


Aandacht, kwijl, snoep ehhnnnnnnn....... KLIK!


Tijdens het maken van de catching treats foto's staat of valt alles met timing. Per hond zijn er andere instellingen nodig om te zorgen dat ik de leukste eindresultaten kan krijgen.


Een goede tip voordat we de shoot gaan doen: Zorg ervoor dat je je hond geen volledige maaltijd geeft! Zo blijft hij of zij gemotiveerd op de snoepjes te pakken.

Is je hond niet voedsel gemotiveerd maar doet hij of zij het beter met een speeltje?

dan kunnen we daar natuurlijk ook hele leuke foto mee maken. Dus geen zorgen!


Nieuwsgierig geworden naar wat een studio fotoshoot of een buiten shoot kost?

hier vindt je de tarieven
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page