top of page

Mijn doel tijdens een fotoshootHier zien jullie een foto op mijn monitor die gemaakt is tijdens zonsondergang in Katwijk aan Zee.. De rede dat ik dit laat zien is omdat hier nog niks aan gedaan is als het gaat om "opschonen" (het bewerken van de foto).


Ik probeer tijdens een fotoshoot er altijd voor te zorgen dat een foto zo puur en rauw mogelijk blijft omdat ik vind dat zo het leven en karakter van een hond goed overkomt op een foto en natuurlijk zijn er uitzonderingen waarbij ik voor een zwaardere bewerking kies, maar alleen als ik op dat moment zie dat het ook echt wat toevoegt aan de sfeer van de foto en het eind resultaat.


Hoe ik ervoor zorg dat ik resultaat kan bereiken?

Simpel!!! nou ja, simpel??? Ik neem naast mijn camera apparatuur standaard een flitser, reflectiescherm en standaard mee. Zo weet ik zeker dat ik niet mis grijp en altijd de juiste technische keuzes kan maken Net als de foto in deze blog.


Heb je tijdens de fotohoot vragen over waarom ik bepaalde dingen doe? stel die dan gewoon!! ik leg het graag uit.


Ik hoop jou ook snel te zien tijdens een fotoshoot.

Gr, Tony

bottom of page