top of page

Het was een gezellig drukke dag voor de kerstfoto's

Op 21 november 2021 heb ik mijn eerste honden kerstfotosessie gehouden in Lisse. Ik mocht van een fokker van teckels (http://www.io-vivat.com) gebruik maken van hun ruimte. Dit was een grote loods waar vaker kleine bijeenkomsten enz. worden gehouden.


Het was een leuke dag met verschillende soorten honden van klein naar groot, van rustig naar druk en beetje terughoudend naar gezellig druk.

Dit was mijn eerste echte grote indoor studio sessie die organiseerde. Super leuk om te doen en leerzaam. Ik werk meestal buiten op locatie en maak dan gebruik van de omgeving, licht en laat mij vaak verrassen op het moment zelf. Tijdens deze dag was ik wat meer gebonden aan het kerst decor, al waren er een paar momenten dat ik toch moest improviseren omdat een hondje was die overal behalve tussen het decor wilde staan. GEEN PROBLEEM. Ik heb dat kunnen oplossen door een grote witte deken te pakken en nog flink wat grote kerstballen plus gebruik maken van een zwart podiummuur die er stond.


Zijn jullie benieuwd naar de foto's?

Je kunt de foto zien via de knop hieronder.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page