top of page

Fotografie met een rauw randje

Hoi! Ik ben Tony Verhagen, wonend in de bollenstreek, het gezicht achter Hondenfotograaf ByTony en baasje van Diesel & Dex. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om verschillende soorten foto's zoals actie- en spontane foto's, of juist mooie statige foto's te maken om te zorgen dat jij als baasje altijd kan terug kijken naar leuke foto's van je hond.

Zelfportret hondenfotograaf Tony uit Noordwijk

Van hobby naar werk.

Zoals bij de meeste mensen in de hondenwereld begint het werken met honden uit liefde voor je eigen hond, nieuwsgierigheid en daarna van hobby naar werk. Bij mij is dat niet heel veel anders gegaan. Ik ben mij gaan specialiseren in hondenfotografie omdat ik een echte hondenliefhebber ben. Het is altijd mijn doel om met elke shoot het "echte" karakter van een hond vast te leggen. dat kan met of zonder baas op de foto zijn.

Het karakter van je hond op beeld vast leggen betekent voor mij wachten op het juiste moment. Is je hond gek op water en rent hij of zij met een rechte lijn naar een modderplas? Helemaal perfect!!!! Dat zijn juist de momenten dat een hond helemaal in zijn element en ontspannen is en ik de meest mooie beelden kan maken die "puur" zijn. 

Pure fotografie met een rauw randje.

heb je specifieke wensen?
stuur dan gerust een email of een appje om te kijken wat we kunnen doen.

DIESEL & DEX social 1.jpg
Contact
bottom of page